PLATS MEDITERRANIS A SANT ESTEVE DE GUIALBES

ELS NOSTRES MENÚS

Menú setmanal ………….. 14,00

(de dilluns a divendres només migdia) (cafès i refrescs a part) 

El menú pot variar segons el dia de la setmana i els productes de temporada

 

 

 

* Els menús per a grups requereixen un mínim de 4 persones i de reserva prèvia. 

* En cas de voler pastís en lloc de postres hi ha un suplement de 1,50 per persona.

 

Per descarregar els menús per a grups clicar on posa "descarregar menú per a grups"

j

RESTAURANT LA SERRA

(de dilluns a dissabte)

 

ENTRANTS

Patè d’ànec

Escalivada

Espàrrecs blancs 

Canelons de rostit
Niu de formatge de cabra

Pebrots del piquillo farcits amb brandada de bacallà

 

PLAT PRINCIPAL

 

Bistec 

Botifarra
Galta de Porc

Vedella amb bolets 

Conill a la brasa o rostit 

Bacallà amb samfaina 

Pollastre amb escamarlà

 

POSTRES

 

Flam, Flam de mató, Crema catalana, Recuit de Drap, Fruita, Vienetta, Gelat de Xixona, Grana, Mousse de xocolata.

 

20

 

Pa, vi, aigua 

Cafès i refrescs a part

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RESTAURANT LA SERRA

 

 

PICA -PICA

Torradetes amb anxoves

Pate d'ànec

Cargols

Escalivada

Calamars a la romana

Niu de formatge de cabra

Pebrots del piquillo farcits amb brandada de bacallà


PLAT PRINCIPAL ( a escollir)

 

Pollastre amb escamarla

Galta de porc

Bacalla amb samfaina

Conill a la brasa o rostit

Vedella amb bolets

Botifarra

Anec rostit

Xai a la brasa

 

POSTRES

 

Flam,   Flam de mató, Crema catalana,  Recuit de drap, Fruita, Vienetta, Gelat de Xixona, Grana, Mousse de xocolata.

 

25

 

Pa, vi, aigua

Cafès, refreses i cava a part

Pastís +1,5€/persona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RESTAURANT LA SERRA

 

PICA -PICA

Torradetes amb anxoves

Pate d'ànec

Cargols

Escalivada

Calamars a la romana

Niu de formatge de cabra

Pebrots del piquillo farcits amb brandada de bacallà


PLAT PRINCIPAL ( a escollir)

 

Conill (a la brasa o rostit)
Pollastre (a la brasa o rostit)
Anec rostit
Galta de porc rostida

Espatlla de xai rostida
Vedella amb bolets.
Pollastre amb escamarlà
Bacallà amb samfaina
Sepia amb pesols
Conill amb samfaina
Menuts d'ànec amb múrgoles
Peus de porc guisats
Pintada amb ceps
Anec amb múrgoles
Bistec a la brasa
Xai a la brasa
Botifarra
Entrecot a la brasa
Costelló amb salsafins

 

POSTRES

 

A escollir a la carta

 

30

Pa, vi, aigua

Cava de la casa

Cafès i refrescs a part

Pastís: +1€/persona